torsdag den 22. september 2011

lidt om os :)

lidt om os:
Jacob og jeg er naboer og har været bedstevenner siden fødsel. Vi har det med ikke at kunne blive uvenner. når vi er uvenner holder det sku ikke længere end 5 minutter ...  ;b vi er lige startet til roning for at være mere sammen :) problemet er bare, at vi aldrig kommer... way to go! lidt ironisk bliver det, når vi begge har lagt vores tidligere sportgrene badminton hos jacob og fodbold hos mig til side. for to år siden startede vi med at skate og vi har siden holdt pauser osv, men har lige fået interesse for det igen :) vi elsker at skate, hygge og lytte til musik. jacob kan spille guitar og jeg er startet til trommer. derudover er vi nogle festaber, der tager i byen hver weekend og hygger med vennerne.
For at bloggen ikke skal blive ego-centreret pis, vil vi lave nogle lidt forskellige ting, for at fohindre det(selvom det jo er umuligt,da vi taler om blog). vi har bland andet tænkt os, at lave nogle skater vids, random videos, der bare skal være lidt underholdning til jer læsere...
i starten mente vi begge, at det der med at blogge er for mennesker der keder sig ud over det sædvanlige og har lyst til at dele noget ligegyldigt og uinteressant lort, som ingen har lyst til at læse. Men nu er vi her og har lavet en blog. credits for fanden!!
momentant har vi ingen ide om hvordan vi poster billeder eller filmklip ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar